Zeytinyağlı Biber Dolması

Pişirme Süresi: 20 - 30 dk
Zorluk Seviyesi: Kolay
Et Türü: Vejeteryan
Kalori: 260-280 kcal

Sizler tarafından çok sevilen etli biber dolması, zeytinyağlı versiyonu ile sizlerle.

Afiyet olsun.

Gluten Bilgisi: Eser Miktarda

Porsiyon Fiyatı
Ürün Fiyatı
17.00
34.00
14.75
59.00
Özel Notlar
Adet

Malzemeler

Doldurulmuş Yeşil Biber
Zeytinyağı

Gerekli Mutfak Aletleri

Tencere

Evde Bulunması Gereken Malzemeler

Su

Ocak Isısı

Orta Ateşte

Hazırlanışı

1
Biberleri Tencereye Alıyoruz
  • İlk olarak, doldurulmuş biberleri uygun bir tencereye alıyoruz ve zeytinyağını üzerine döküyoruz.
  • Ardından, biberlerin yarı seviyesine gelecek kadar su ekliyoruz ve tencerenin kapağını kapatıp pişmeye bırakıyoruz.

Not: Dolmaları pişirirken, suyu az az koyarak pişiriyoruz. Dolmalar suyu çektikçe, pişmemesi durumunda ekstra su ekleyebilirsiniz.