Vietnam Spring Rolls

Pişirme Süresi: 10 - 15 dk
Zorluk Seviyesi: Kolay
Kalori: 370-390 kcal

Spring rolls, summer rolls, salad rolls gibi, farklı farklı isimlerle  dünyanın pek çok yerinde farklı isimlerde tüketilen nefis bir Vietnam yemeği...

Pirinç yufkası, salata malzemeleri ve pirinç noodle ile hazırlanıp fıstık ezmeli özel sosu ile tüketilen bu versiyonunu, damak zevkinize göre karides ekleyerek de tüketebilirsiniz.

Afiyet olsun.

Porsiyon Fiyatı
Ürün Fiyatı
22.50
45.00
20.83
62.50
19.88
79.50
Ek Malzemeler
Özel Notlar
Adet

Malzemeler

Pirinç Yufkası
Haşlanmış Pirinç Noodle
Yeşillikler
Havuç/Salatalık
Yer Fıstığı Sosu

Gerekli Mutfak Aletleri

Derin Kap
Tercihen Temiz Bez

Evde Bulunması Gereken Malzemeler

Su

Ocak Isısı

-

Hazırlanışı

1
Pirinç Yufkalarını Islatıyoruz
  • Uygun bir kabın içini su ile dolduruyoruz. Pirinç yufkalarını suyun içine batırıp her birini 15-20 saniye kadar bekleterek yumuşamalarını sağlıyoruz.
2
İç Malzemeleri Dolduruyoruz
  • Pirinç yufkalarını ıslattıktan sonra temiz bir bezin üzerine alıyoruz.
  • Haşlanmış halde gelen pirinç noodle ile diğer sebze ve yeşillikleri her bir rulomuza eşit dağıtılacak şekilde dolduruyoruz.


NOT: Ek malzeme olarak karides seçmiş olan kullanıcılarımız bu aşamada karidesleri de eklemelidir.

3
Rulo Haline Getiriyoruz
  • Rulolarımızı yanlarını da kapatacak şekilde yuvarlayarak dürüm haline getiriyoruz.
4
Sosu İle Servis Ediyoruz
  • Paketten çıkan özel sosu ile servis ediyoruz.

Bu Ürün İle Tavsiye Edilenler