Ton Balıklı/Tofu Kebaplı Firik Bulguru Salatası

Pişirme Süresi: 10 - 15 dk
Zorluk Seviyesi: Kolay
Kalori: 470-490 kcal

Firik Bulguru... Nam-ı diğer isli bulgur, yapılışı aşamasında ortaya çıkan hafif isli aroması ile enfes bir lezzet diyebiliriz. İçeriğinde bulunan vitaminler ve lif sayesinde insan sağlığı açısından da son derece faydalı olan firik bulguru, bu hafta salatası ile menümüzde...

Afiyet olsun.

NOT: Ton balığı yerine tofu kebap almak isteyen kullanıcılarımız aşağıdaki ek malzemeler kutusundan tofu kebap seçimi yapmalıdır.

Porsiyon Fiyatı
Ürün Fiyatı
25.50
51.00
23.50
70.50
22.38
89.50
Ek Malzemeler
Özel Notlar
Adet

Malzemeler

Firik Bulguru
Ton Balığı/Tofu Kebap
Zeytinyağlı Mevsim Yeşillikleri/Limon
Baharatlar

Gerekli Mutfak Aletleri

Tencere
Salata Kâsesi

Evde Bulunması Gereken Malzemeler

Su

Ocak Isısı

Orta Ateşte

Hazırlanışı

1
Bulgurları Haşlıyoruz
  • İlk olarak, uygun bir tencerenin içine bulgurları alıyoruz ve 2 kişilik tarif için 200 ml (1 su bardağı), 3 kişilik tarif için 300 ml (1,5 su bardağı) 4 kişilik tarif için ise 400 ml (2 su bardağı) su ekleyip, bulgurlar suyu çekene kadar haşlamaya bırakıyoruz.
2
Tofu Döneri Soteliyoruz (Tercihen)

Bu aşamada, ton balığı yerine tofu kebap seçmiş olan kullanıcılarımızın, marineli tofu kebabı uygun bir tavanın içinde 3-4 dk. kadar sotelemesi gerekmektedir.

3
Malzemeleri İlave Ediyoruz
  • Tüm malzemeleri salata kabında karıştırıyoruz.


Not: Damak zevkinize göre, salatanıza porsiyon başı 2 adet cherry domates ekleyebilirsiniz.

Bu Ürün İle Tavsiye Edilenler