Mantar Çorbası

Pişirme Süresi: 30 - 40 dk
Zorluk Seviyesi: Orta
Et Türü: Vejeteryan
Kalori: 250-270 kcal

Mantarın varlığının ilk belgelendiği tarih M.Ö.372-282’dir. İlk ve Orta Çağ’da nadir bulundukları için ilaç olarak kullanılmıştır. Ancak 2. Dünya Savaşı’ndan sonra teknolojik gelişmeler ile üretimi artmış ve bugünkü modern mantarın temelleri atılmıştır. Türkiye’de kültür mantarı üretimi 60’lı yıllarda başlamış ve bu tarihten sonra mantar mutfaklarda daha yoğun yer edinmiştir.

Şimdi, en sevilen hallerinden biri olan çorbasının paketlenmiş hali cookpack ile evlerinize girmeye aday. 

Afiyet olsun.

Porsiyon Fiyatı
Ürün Fiyatı
9.50
19.00
8.00
32.00
Ek Malzemeler
Özel Notlar
Adet