Kung Pao Chicken (Çin Tavuğu)

Pişirme Süresi: 10 - 15 dk
Zorluk Seviyesi: Orta
Et Türü: Beyaz Et
Kalori: 430-450 kcal

Sofralarımızın vazgeçilmezlerinden tavuğun kökeninin M.Ö. 10.000 yılına kadar dayandığı söylenmektedir. Yapılan araştırmalarda Çin’in kuzeyinde M.Ö. 10.000 yıl öncesinden kalma evcil tavuk fosilleri bulunmuştur. Bu durum, tavuğun ilk olarak bu bölgede evcilleştirilmeye başlandığının ve oradan dünyaya yayıldığının bir kanıtı niteliğindedir. Bunun da etkisiyle olacak ki Çin Mutfağında en çok tercih etilen et türü tavuk etidir. Biz de ünü Çin’i aşıp tüm dünyaya yayılmış olan Çin Tavuğu yani Kung Pao Chicken'ın tüm malzemelerini sizler için paketleyip pişmeye hazır hale getirdik.

Afiyet olsun.

Not: 1 kişilik "kung pao chicken"  için belirlenen tavuk gramajı aşağıda belirtildiği gibidir.

1 porsiyon tavuk: 150 gr.

Not: Ürünün yanında, yan ürün olarak gönderilen yasemin pilavının tarif kartı mail olarak gönderilmektedir. Yan ürün tarif kartı için mailinizi kontrol etmenizi rica ederiz.

Ana yemeklerin tarifi ürünün gönderildiği kutunun arka yüzünde bulunmaktadır.

Gluten Bilgisi: Var 

Porsiyon Fiyatı
Ürün Fiyatı
25.50
51.00
23.50
70.50
22.38
89.50
Özel Notlar
Adet