Zeytinyağlı Yaprak Sarma

Mutfaklarımızın sevilen lezzetlerinden zeytinyağlı yaprak sarma pişmeye hazır halde dondurulmuş olarak evinize geliyor.

Afiyet olsun.

Not: Ürünün pişmesi sırasında pirinçlerin kırılmaması için tarife birebir uyarak pişirmeniz önerilir.

Tarif:

  • İlk olarak sarmaları uygun bir tencereye alıyoruz, üzerine ekstra tat katması için domates doğruyoruz. (Bu aşama damak zevkinize göre opsiyonel)
  • Ardından sarmaların yarı seviyesine gelecek kadar su ekliyoruz ve çok kısık ateşte sarmalar suyu çekene kadar uzun uzun pişmeye bırakıyoruz.
  • Sarmalar suyu çektikten sonra pişmemiş olursa ekstra su ekleyerek pişirmeye devam ediyoruz. Ancak ilk etapta az su ile çok kısık ateşte pişirmeye başlıyoruz ki pirinçler kırılmasın.
Porsiyon Fiyatı
Ürün Fiyatı
21.00
21.00
Adet