Tavuklu Pelmeni (Rus Mantısı)

Hepimizin çok sevdiği mantı, şimdi bambaşka bir versiyonu ile menümüzde.

Rus mantısı pelmeni, körili tavuk kıymasından hazırlanmış versiyonu ile  pişmeye hazır halde market bölümümüzde.

Afiyet olsun.

Tarif:

  • İlk olarak uygun bir tencerenin içine su alıp kaynatıyoruz.
  • Kaynayan suyun içine pelmenileri atıyoruz ve pelmeniler suyun yüzeyine çıkmaya başlayana kadar (yaklaşık 10 dk.) pişirip, fazla suyunu süzüyoruz.
  • Küçük bir tavanın içine pul biber, nane ve tereyağını ekliyoruz ve yağı hafifçe kızdırıyoruz.
  • Bir tabağın içine pelmenileri alıyoruz, yoğurt ve kızdırdığımız yağ ile birlikte servis ediyoruz.
Porsiyon Fiyatı
Ürün Fiyatı
30.00
30.00
Adet