Kaygana Harcı (150 gr/porsiyon)

Karadeniz mutfağının sevilen lezzetlerinden kaygana pişmeye hazır halde mutfaklarınıza geliyor. 

Afiyet olsun.

Tarif:

  • Yapışmaz bir tavayı ocağa alıyoruz ve ısınmaya bırakıyoruz.
  • Ocak ısındıktan sonra yaklaşık 1-2 yemek kaşığı sıvı yağ ekliyoruz.
  • Almış olduğunuz harcın porsiyonuna göre eşit olacak şekilde bölüp tavaya döküyoruz ve kaşığın arkası ile harcı tavaya yayıyoruz, altı kızarana kadar pişiriyoruz ve bir spatula yardımı ile çevirip tavanın ağzını kapatıyoruz.
  • Diğer yüzü de kızardıktan sonra ocaktan alıyoruz.
Porsiyon Fiyatı
Ürün Fiyatı
7.00
14.00
6.00
24.00
Adet