Patatesli Pelmeni (Rus Mantısı)

Hepimizin çok sevdiği mantı, şimdi bambaşka bir versiyonu ile menümüzde.

Rus mantısı pelmeni, patatesli versiyonu ile  pişmeye hazır halde market bölümümüzde.

Afiyet olsun.

Tarif:

  • İlk olarak uygun bir tencerenin içine su alıp kaynatıyoruz.
  • Kaynayan suyun içine pelmenileri atıyoruz ve pelmeniler suyun yüzeyine çıkmaya başlayana kadar (yaklaşık 10 dk.) pişirip, fazla suyunu süzüyoruz.
  • Küçük bir tavanın içine pul biber, nane ve tereyağını ekliyoruz ve yağı hafifçe kızdırıyoruz.
  • Bir tabağın içine pelmenileri alıyoruz, yoğurt ve kızdırdığımız yağ ile birlikte servis ediyoruz.
Ürün Fiyatı
29.00
Adet